CHILIVEIKOT RY 2020

Kulunut vuosi on ollut haastava meille kaikille, myös Chiliveikot ry:lle. 

Suunnitelmia ja tapahtumia oli tiedossa paljon, mutta pandemian myötä paljon suunnitelmia meni uusiksi ja tapahtumia peruuntui. Toivotaan, että ensi vuosi on meille kaikille parempi ja paluu normaaliin tapahtuisi vuoden 2021 kesään mennessä!

Kuluvana vuonna Chiliveikot ry:ssä vuosi alkoi Jääkarusellifestivaali 2020-tapahtumalla. Myrskyisästä säästä huolimatta Chiliveikot oli tapahtumassa loppuun asti kun moni muu kauppias luovutti. Joka päivä tapahtuman ajan jännitimme myrskyn yltymistä ja meneekö paikallaolo liian vaaralliseksi kun 22 metrinen teltta jo kertaalleen nousi ilmaan tuulen puuskasta. ”Lisää painoa!” ja ”Me ei lähetä mihinkään jos ei oo pakko!” – tokaisi Chiliveikot. Hurjaa meininkiä, mutta meillä oli hauskaa kaikesta huolimatta! 

Pääsimme kesällä mukaan kouluikäisille suunnattuun ”Selvä kesä” -tapahtumaan tekemään ruokaa nuorille ja henkilökunnalle.

Vierailimme  alkusyksystä vanhojen ja uusien jäsenten kanssa Heinän puutarhalla ja kävimme porukalla syömässä. 

Pidimme mukavat kesäkauden päättäjäiset jäsenten kesken syksyllä. Sosiaalisen median puolella tapahtunut viime aikoina enemmän, eikä se tule lyhyeen jäämään. Sitä on tulossa vielä lisää! 

Oletko kiinnostunut chileistä tai chilien kasvattamisesta? Kaipaatko vinkkejä chileistä ruoanlaittoon liittyen? Chiliveikot ry:ssä jaetaan myös reseptejä ja kokkaillaan hyvää ruokaa. Haluaisitko olla osa Chiliveikot ry:tä ja päästä mukaan toimintaan? Tutustu kotisivuihimme https://chiliveikot.fi ja liity joukkoomme tuliseen!

Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa.

Ehkä pian tapahtuu jotain myös YouTubessa? 

Chiliveikot ry kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja tuestanne, sekä toivottaa parempaa vuotta 2021! 

Pysykää terveinä ja pitäkää huolta läheisistänne! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *